1/23/2011

Lasanje

Siin on siis minu lubatud lasanje retsept.



Koostis:

3 sibulat
2 küüslauguküünt
õli
500-750 g hakkliha
2 purki kooritud konservtomateid
2 puljongikuubikut
pipart
punet
50-75 g võid
1 dl jahu
8-10 dl piima
1 pk riivjuustu
umbes 20 lasanjeplaati
kõige peale ka natuke riivjuustu

  •  Kõigepealt tee hakklihakaste. Pane peeneks hakitud sibul ja küüslauk õlis keema. Keeda pehmeks, aga ära pruunista.
  • Lisa juurde hakkliha ja pruunista see veidi.
  • Kalla hakkliha massi hulka tomatid ja puljongikuubikud. Maitsesta pipra ja punega.
  • Juustukastme jaoks sulata rasvaine, lisa jahu ja piim. Keeda paar minutit, siis lisa juurde riivjuust. Maitsesta.
  • Lao rasvainega määritud ahjuvormi kihiti lasanjeplaadid, hakklihakaste ja juustukaste. Peale raputa riivjuustu ja pane ahju. Küpseta 200 juures umnes 45 minutit.
Head isu!!!

No comments: