Kook tuleb tänastele külalistele ning see teeb mind ka natuke ärevaks...
Koostis:
2 spl fariinsuhkurt
5 ananassirõngast
kokteilikirsid
2,5 dl jahu
50 purustatud mandleid
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 muna
3 spl suhkurt
2 spl fariinsuhkurt
50 ml ananassikonservi vedelikku
100 g toasooja soolata võid
- Määri 23cm läbimõõduga vorm võiga ning puista põhjale fariinsuhkurt.
- Aseta põhjale ananassirõngad ning nende sisse ning soovi korral ka vahele kokteilikirsid.
- Sega köögikombainis jahu, purustatud mandlid, küpsetuspulber, munad, suhkrud ning või.
- Viimasena lisa konservidedelik.
- Aja tainas ananasside peal võrdselt laiali.
- Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
PS TIP: kui fariinsuhkur on muutnud kapis üheks kõvaks tükiks siis aseta see koos tassi kuuma veega mikrosse ning max paari minutiga on kuum aur taastanud suhkru algse pehmuse :)
No comments:
Post a Comment